Неділя
05.05.2024
09:59
Вітаю Вас Гість
RSS
 
~~~Лебединський Художній~~~ ~~~Музей ім. Б. К. Руднєва~~~
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

...

Головна » 2015 » Березень » 3 » Професіоналізм, творчість, успіх.
15:05
Професіоналізм, творчість, успіх.

Професіоналізм, творчість, успіх.

     В останні дні зими у Лебединському міському художньому музеї ім. Б. К. Руднєва відбувся вернісаж виставки «Професіоналізм, творчість, успіх». На яку були запрошені  шанувальники мистецтва нашого міста.

    Родзинкою виставки було, те що цього разу на виставці представлені роботи, виключно, з фондів музею. Це живопис, графіка та скульптура.

     Всі ці твори об’єднує одна тематика – вони розповідають про різні професії від давнини до сьогодення.

     Невідомий художник Італійської школи ХVI ст. зобразив мисливця, який добув оленя. Живописна робота «Переписувач» невідомого майстра  ХІХ ст. знайомить глядачів з забутою нині професією переписувача, людини, яка переписувала та помножувала рукописи того часу. Літографія Г. Раунгейма «Священик – патріот» дуже зацікавила школярів 7 – «Б» класу ЗОШ №5, які були присутні на вернісажі  виставки. Робота дуже актуальна для нашого сьогодення. І сьогодні багато священнослужителів змінили рясу на військову форму, за для захисту своєї Батьківщини.

     Художники Шишко С. Ф. та Лєдьов Д.Я. у своїх роботах показують нелегку працю у сільському господарстві.

    Коростильов Володимир Олександрович, наш земляк, представлений на виставці кількома живописними роботами: «Озерний край» (1980р.), «Селище лісорубів» (1968р.), «На судноверфі» (1970р.), «Запорізький мартен» (1968р.). Роботи цього художника приваблюють глядача своїми фарбами та смисловим навантаженням. Володимир Олександрович багато подорожував та викладав свої враження  у своїх роботах. Це і краса гір у Карпатах, і прекрасні краєвиди Карелії.

     Скульптор Шервуд  Л. В. виразив своє захоплення творчістю І. Є. Рєпіна у скульптурі, де великий майстер застиг біля мольберту.

     Запрошуємо жителів та гостей нашого міста відвідати Лебединський міський художній музей ім. Б. К. Руднєва, та переглянути постійну експозицію музею, а також нову виставку «Професіоналізм, творчість, успіх».

 Стеблянко Л. В.  Лектор – екскурсовод ЛХМ ім. Б. К. Руднєва

 

Переглядів: 1185 | Додав: lebedinartmus | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
~АрхіB~

~ПитаннячкО~
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25

~Наші друзІ~
  • Міський Відділ Культури
  • Лебединська інформаційна мережа
  • ЗАЗЕРКАЛЬЕ.Мир Авторской Куклы

  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0