Середа
15.05.2024
10:59
Вітаю Вас Гість
RSS
 
~~~Лебединський Художній~~~ ~~~Музей ім. Б. К. Руднєва~~~
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

...

Головна » 2013 » Листопад » 6 » Новини музею.
11:36
Новини музею.

Новини музею.

 Останнім часом активізувалось відвідування мешканцями міста та району Лебединського міського художнього музею ім. Б. К. Руднєва.

 В першу чергу зацікавленість викликала нова виставка живопису  Сумської художниці Рими Миленкової  «Мої сходи до…».  Відвідувачам сподобались не тільки картини майстрині, а і як саме подається виставка, з новими елементами (інсталяція) в експозиції.  Це відзначили студенти Лебединського педагогічного училища ім. А. С. Макаренка, які були присутні на вернісажі виставки.

   Школярі та студенти с цікавістю знайомляться з постійною експозицією, яка охоплює декілька віків від XVII ст.  до сучасності.

 За останній місяць насолодитися експозицією музею мали змогу  більше, ніж 600 жителів та гостей  міста. Було проведено 27 екскурсій, свої враження про них відвідувачі залишили у книзі відгуків музею.   Активно  цікавляться творчою роботою музею учні  ЗОШ №3, ЗОШ №4, ЗОШ №5, ДПТНЗ "Лебединське вище професійне училище лісового господарства". Під час шкільних канікул до музею завітали школярі з Боровеньки, Ворожби, Межирича, Московського Бобрика.

 Колектив музею висловлює щиру вдячність за тісну співпрацю  начальникові міського відділу освіти Доценку Володимиру Васильовичу, начальникові районного відділу освіти Дудченко Людмилі Петрівні, заступникові директора з навчально-виховної роботи  ДПТНЗ "Лебединське вище професійне училище лісового господарства" Воскобойник Валентині Борисівні.

Переглядів: 579 | Додав: lebedinartmus | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
~АрхіB~

~ПитаннячкО~
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25

~Наші друзІ~
  • Міський Відділ Культури
  • Лебединська інформаційна мережа
  • ЗАЗЕРКАЛЬЕ.Мир Авторской Куклы

  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0