Середа
15.05.2024
13:41
Вітаю Вас Гість
RSS
 
~~~Лебединський Художній~~~ ~~~Музей ім. Б. К. Руднєва~~~
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

...

Головна » 2013 » Жовтень » 22 » МОЇ СХОДИ ДО…
12:17
МОЇ СХОДИ ДО…

У стінах Лебединського міського художнього музею відкрилась персональна виставка сумської художниці Римми Меленкової.

 Виставка має назву «Мої сходи до..» і вирізняється нетрадиційним підходом майстрині до розміщення експозиції. Частина робіт розвішена на стінах виставкового залу музею, а інша змонтована в інсталяцію у вигляді сходів.

 Сама художниця говорить так: « Для мене кожна картина, кожен твір, це сходинка до себе. З радістю та працею, з цікавістю та натхненням піднімаюся доверху крок за кроком. Чи знаю я чого прагну досягти? Чи знаю, кого зустріну там, на найвищій сходинці? Можливо, себе саму А краще, коли й там буде з ким поговорити Говоритиму фарбами, лініями, кольором.»

 Миленкова Римма Володимирівна художник, директор Сумської обласної організації художньої майстерності «Студія Данченка», кандидат педагогічних наук, доцент, керівник Студії Перформансу Української академії банківської справи. Закінчила художню школу (викладач Бабічева О. В.), Народну студію образотворчого мистецтва (викл. Данченко Б. Б.), школу батика (викл.Суркова Т. М.).

 Має дипломи викладача іноземних мов та практичного психолога. Закінчила аспірантуру та захистила кандидатську дисертацію з теорії й методики професійної освіти.

  Учасник персональних та колективних виставок, міжнародних пленерів, арт симпозіумів та мистецьких перформансів.

 Римма Володимирівна працює у різних видах зображувального мистецтва живопис, графіка, батик.

  «Мої сходи до» -  це виставка живописних робіт, на якій представлено роботи враження про подорожі художниці.  Картина «Сонячний дворик»  (Внутрішній дворик готелю «Діамант»), який знаходиться у Польщі. «Жителі Амстердама» - подорож до Нідерландів.

 Взагалі всі роботи Римми Володимирівни вражають своєю духовністю та ніжністю. Переглядаючи виставку, відчуваєш легкість на душі, та з'являється бажання діяти у напрямку самовдосконалення.

 Лектор-екскурсовод ЛХМ Стеьлянко Л.В.

Переглядів: 582 | Додав: lebedinartmus | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
~АрхіB~

~ПитаннячкО~
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25

~Наші друзІ~
  • Міський Відділ Культури
  • Лебединська інформаційна мережа
  • ЗАЗЕРКАЛЬЕ.Мир Авторской Куклы

  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0